Majske regate '04

Izola, 29. in 30. maj 2004

Potem ko smo tri leta zapored uspešno organizirali Majsko regato za odprte razrede regatno-potovalnih jadrnic, smo se letos odločili našo regato razširiti še z Justin Ten Cupom in regato za pokal Navtike Cizej za odprte razrede.

Tako bo v soboto, 29. maja, potekala vsem že dobro znana Majska regata za Pokal Slovenije, ki bo letos prav takšna kot lani. Regata bo tako kot vedno doslej potekala v dveh etapah, zvečer pa bo sledila tradicionalna pogostitev in žreb nagrad za vse udeležence ter podelitev pokalov najboljšim.

Z ozirom na vse večje število udeležencev smo pogostitev letos prestavili na teraso, ob slabem vremenu pa v avlo hotela Srednje gostinske in turistične šole Izola.

V nedeljo bo najprej na sporedu start regate za pokal Navtike Cizej za odprte razrede. Regatno polje bo postavljeno med Izolo in Savudrijsko obalo. Startu te regate pa bo na majhnem regatnem polju pred Izolo sledil Justin Ten Cup za jadrnice tega razreda.

Popoldne bo najprej na sporedu razglasitev rezultatov za regato za pokal Navtike Cizej, sledila pa bo pogostitev in razglasitev rezultatov Justin Ten Cupa.