V teh dneh ugledala luč prva slovenska otroška knjiga na temo jadranja z naslovom Janja in Marko v marini - Prve navtične izkušnje.

Knjigo smo izdali v našem društvu. Avtorica knjige Marina Svečko otrokom predstavi na zanimiv način dogajanje v marini in na morju, akademski slikar Žiga Okorn pa zgodbo grafično oživi s številnimi risbami in fotografijami.

Sovator je Andrej Šauperl, recenzorji pa Matjaž France ter Simon in Sandi Dekleva.

Zgodba pripoveduje o Janji in Marku, ki imata prezaposlene starše da bi odšla z njima na zimske počitnice v gore, zato se odpravita z dedkom in babico na morje, kjer spoznata življenje v marini in se srečata s pravimi jadralci.

Ker je v zgodbi mnogo jadralskih izrazov, so v knjigi vsi novi pojmi predstavljeni z risbo ali fotografijo, in imajo pripisano dodatno pojasnilo. Zgodba je primerna za mlade in vse tiste, ki bi si želeli pridobiti prve navtične izkušnje. Trda vezava, 32 strani.

S klikom na ta stavek vam predstavljamo nekaj strani knjige v pdf formatu

Knjigo lahko naročite preko elektronske pošte knjiga@yacht-club-skipper.si

Z elektronsko pošto nam sporočite število željenih izvodov in naslov naročnika (naslov za dostavo).

Cena knjige je 12 EUR z vključenim 8,5% DDV-jem. Stroški poštne pošilje (kuverta, poštnina, delo) so 3 EUR (vključno z 20% DDV-jem).

Vse ki naročate knjige preko spleta prosimo, da nakažete 15 EUR za naročen izvod na TRR SI56 1934 0500 7106 663. Pri plačilu uporabite sklic 00 123456. Knjigo boste prejeli s pošto v roku 10 dni.